+36 70 626 0690 info@myhome.hu belépés Bemutatóterem
K, Sz, Cs, P: 10:00 - 18:00
Szo: 10:00 - 14:00
ENG HU BLOG

Maestro Dual 14 matrac

Jótállás: 12 évA
Huzat

Finom szatén szövet amely puha tapintású és különleges antibakteriális kezelésen* esett át*.

A matrac huzata levehető és könnyen mosható.

*Hatóanyag: 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on + 2-oktil-2H-izotiazol-3-on

B
Töltet

Finom természetes anyagok:

A téli oldal gyapjúból, kasmírból, Memoformból és hipoallergén szálból készül, hogy meleget és kényelmet biztosítson Önnek télen.

A nyári oldal vászonból, selyemből, Memoformból és hipoallergén szálból készül, a maximális frissesség biztosítása érdekében a forró nyári hónapokban

Hipoallergén és lélegző szál amely fokozott komfortérzetet biztosít alvás közben.

A Memoform egy anatómiai anyag, amely tökéletesen alkalmazkodik a testformához.

C
Komfort

A Dual Core rendszer azért előnyös, mert a matrac belsejének egyszerű átfordításával más lesz a komfortérzet.

A matrac kerete plusz alátámasztást nyújt, ha Ön a matrac szélén ül.

Mályvaszínű 3 cm-es réteg, nyugtató tulajdonságokkal.

A Memoform (vastagság: 3 cm) a testsúlyhoz idomul, így tökéletesen illeszkedik bármilyen testformához, kényelmes érzést és anatómiai alátámasztást biztosítva az egész testnek.

Az Aquabreeze (3 cm) réteg, amely rugalmas és lélegző, puha és kényelmes alátámasztást biztosít.

5 komfortzónával rendelkező konstrukció amely optimális támasztékot biztosít minden testrésznek.

D
Alátámasztó réteg

Az Elioform réteg (17 cm) optimális és stabil alátámasztást biztosít a hátnak.

Aquabreeze

Aquabreez egy innovatív, magas sűrűségű, víz alapú hab mely magas rugalmassággal rugózik vissza. Ez jelen pillanatban aa legmagasabb minőséggel rendelkező anyag a piacon. A nyitott cellás struktúra lehetővé teszi a könnyű légáramlást, a testhő optimális eloszlását. Lehetővé teszi, hogy a matrac rugalmas és rendkívül kényelmes maradjon, hosszan megőrizve ezeket a tulajdonságokat. Magniflex technológia, mindig az Ön szolgálatában.

Kasmír

A kasmír egy nagyon puha állati rost, amelyet rendkívüli levegőmegtartó képesség jellemez. Használata magas fokú hőszigetelést biztosít a termékeknek, ami segít fenntartani a hőt, amikor a legnagyobb szükség van rá. A szennyeződéseknek, különösen a pornak is ellenáll. Még egy ok, ami miatt szeretni fogja.

Vászon

A vászon a legalkalmasabb rost a nyári oldal párnázatára. Molekuláris szerkezetének köszönhetően a vászon képes felvenni és elvezetni az alvás során a szervezet által felszabaduló nedvességet. Kényelmes frissességérzetet és kifinomult élvezetet kínál, amelyet minden este élvezhet.

Mályva hab

A mályva gyulladáscsökkentő és nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik. Emiatt a Magniflex olyan anyagot hozott létre, amely fokozza a hatást, hatékonyan megteremtve az idegrendszer jólétének alapját. A mályva kivonatú réteg kényelmes és pihentető tartást biztosít. A kényelem kvintesszenciája csak rád vár.

Memoform (memory)

A Memoform a legjobb, az emberi test számára előnyös tulajdonságokkal rendelkező, anatómiai anyag, úgy alakították ki, hogy idomuljon a test súlyához, és tökéletesen alkalmazkodjon minden testformához. Ez a tulajdonsága kellemes könnyedséget biztosít a pihenés során, és elősegíti a gerinc ellazulását

Viszkóz szatén

Ez az anyag ötvözi a viszkóz nagyon puha és selymes tapintású tulajdonságait a szatén tulajdonságaival, amely egy fényes és elegáns megjelenésű szál. A viszkóz szatén huzat kiválóan képes elvezetni a nedvességet a matracról.

Selyem

A selyem a legvékonyabb és legerősebb természetes rost. Ellenáll a deformációnak, miközben puha és kellemes tapintású marad. Ez egy nagyszerű szigetelő is, amely télen melegen, nyáron hűvösen tart.

Elioform

Merev hab nagy sűrűségű mikrocellás szerkezettel. Masszív alátámasztást, rugalmasságot és optimális légáteresztő képességet biztosít. Különböző molekuláris összetételének köszönhetően Eliosoft néven lágyabb változatban is elérhető, hogy minden pihenési igényt kielégítsen.

Gyapjú

A merinói gyapjú az egyik legértékesebb állati rost, amelyet a legjobb gyapjúval rendelkező juhok nyírásából nyernek. Rendkívül vékony és puha tapintású, erős hőszabályozó és légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, így a bőr szabadon lélegzik.

 • KOLLEKCIÓ MAGNIFICO
 • Anyagok Memoform (memory), Mallow, Aquabreeze, Elioform, Linen, Silk, Wool, Cashmere
 • Huzat Viscose Satin
 • Tanúsítvány Made in Italy, Oeko Tex Class 1, EC
 • Kényelem Puha / Közepesen puha
 • Vastagság 35 cm
 • Alátámasztás Puha
 • Garancia 12 év
 • Extra Otthonos, Lélegző, Extra kényelem, Puha tapintás, Exkluzív természtes anyagok, Lehúzható és Mosható, Többzónás, Nyári/Téli oldal, Orvostechnikai segédeszköz tanúsítvány (olaszországi)

kapcsolódótermékeink

 • Bric franciaágy

  1.349.100 Ft

 • Maya franciaágy

  603.900 Ft

 • Rio franciaágy

  557.400 Ft

 • Notte Extra 90x200 matrac - kiállított

  108.050 Ft

 • Audace Hybrid 12 matrac

  1.124.820 Ft

 • Dolce Vita Dual 10 matrac

  581.940 Ft

 • Magnistretch 10 matrac

  689.310 Ft

 • Avenue franciaagy

  1.570.000 Ft