+36 70 626 0690 info@myhome.hu belépés Bemutatóterem
K, Sz, Cs, P: 10:00 - 18:00
Szo: 10:00 - 14:00
ENG HU BLOG

Rólunk Éjszaka életet viszünk a napjaidba.
Már 60 éve.
60 anni
giglio
Rólunk

A Magniflexet a legjobb alvásminőségre való törekvés, az innovációhoz való természetes érzék és a környezet tisztelete jellemzi.

Ezen alapvető elemek nélkül nem tudnánk megvalósítani álmunkat: pihentető élményt nyújtani Önnek, amely lehetővé teszi, hogy alvás közben feltöltődhessen. Szeretnénk lehetővé tenni, hogy Ön minden új napnak kipihenten és jó közérzettel nézhessen elébe.

foto storica produzione materasso
foto storica imbottitura materasso
foto storica cucitura materasso
1962 A 60-as években Giuliano Magni megalkotta az első matracait egy kis műhelyben. Ez egy utazás kezdete volt, amely később forradalommá nőtte ki magát.
A kezdetek

Pratoban, a szövetek világfővárosában, a kifinomult szaktudás a pihenéssel és a jó közérzettel kapcsolatos leginnovatívabb ötletekkel párosult.

Azóta a Magniflex több mint 50 millió ember számára tette lehetővé a jó alvást és a még jobb ébredést, a számos megoldásnak és modellnek köszönhetően, amelyeket úgy terveztek meg, hogy megfeleljenek a legkülönfélébb kényelmi, pihenési és egészségi igényeknek.

Az elmúlt 60 év során a kutatás iránti szenvedélynek, valamint az innovációba, a dizájnba és a legkorszerűbb gyártási rendszerekbe való jelentős befektetésnek köszönhetően a Magniflex neve mára egyet jelent a kényelemmel és a jó közérzettel.

Nome struttura 5 stelle
1960-1980

A kezdeti kismennyiségű matracgyártásból, amely a pratoi kis műhelyből indult, a termelékenység napi 1000 darabra nőtt.

Nome struttura 4 stelle
90-es évek

Az első külföldi piacok meghódítása Németországgal, Spanyolországgal, az Egyesült Királysággal, Oroszországgal és Japánnal kezdődött.

Nome struttura 3 stelle
2000-es évek

Megszületik az Alessanderx SpA: a vállalat, amely napi 10.000 darab matracot gyárt. A stratégiai terjeszkedés Ázsiában, a Közel-Keleten, Kelet-Európában és az USA-ban folytatódott. Magniflex bemutatótermek nyíltak Szingapúrban, Prágában, Milánóban és Manilában.

Nome struttura 5 stelle
2010-től napjainkig

Új bemutatótermek nyílnak Bangaloreban, Rómában, Pozsonyban, Oszakában, Sanghajban, Rijádban, Szófiában, Pekingben, Dongguanban, Elefántcsontparton és Miamiban. A vállalat kiterjeszti disztribúcióját Görögországba, Algériába, Lengyelországba, Macedóniába, a Dominikai Köztársaságba, Kolumbiába, Szerbiába, Törökországba és Kirgizisztánba. Megtörténik a MagniSmartech piacra dobása. 99 országban forgalmazunk.

Nome struttura 5 stelle
2022

2022-ben a vállalat egy fontos mérföldkőhöz ér – 60 éve van a piacon. Ez az idő egy hosszú utazás, amelyet a folyamatos fejlődés és az új megoldások állandó keresése jellemez a kényelem, a jó közérzet és a jó éjszakai alvás biztosítása érdekében.

A Magniflex napjainkban

Jelenleg a vállalat világszerte több mint 4000 kiskereskedővel van jelen 99 ország piacán, és több mint 500 nagy szálloda beszállítója. Fiatal és elszánt menedzsment folytatja a Magniflex márka fejlesztését a Giuliano Magni elnök által lefektetett alapokon. Egy erős alapokkal és egyre inkább világméretű terjeszkedéssel rendelkező vállalati rendszert irányítanak.

famiglia Magniflex
showroom

Florence - Tokyo - Cyprus - Dubai - Prague - Kiev - Milan - Manila - Sofia - Miami Bangalore - Osaka - Bucarest - Moscow - Nanjing - Dongguan - Shanghai - Bijing Shenzhen - Sidney - Rome - Abidjan - Belgrade - Budapest - Bogota - Medellin - Accra Zagreb - Santo Domingo - Punta del Este - Buenos Aires - Johannesburg - Cape Town

A Magniflex számokban

60 éves múlt.
170 termék ből álló katalógus.
Jelenlét 99 országban.
Több mint 4000 kiskereskedő..

Több mint 40 millió vásárló világszerte.
Napi 10.000 darab matrac gyártása.
Jelenlét több mint 500 szállodában.

60 év
Made in Italy

A kiváló kézügyesség és az olasz zsenialitás olyan egyedi termékeket hoz létre, amelyek a „Made in Italy”-t a minőség garanciájává teszik világszerte.

design made in Italy

Ma a Magniflex egy vezető nemzetközi vállalat, amelyet a pihentető alvás olasz képviselőjének tartanak világszerte. Vásárlóink világszerte ismerik a Magniflex egyedülálló szenvedélyét és elhivatottságát a matracok gyártása iránt.

Az anyagok minősége és a szaktudás

A Magniflex a kiválóság szinonimája. A vállalat termékeit mindig is a vásárlóknak nyújtott valódi hozzáadott érték, a minőség jellemezte. Ez annak köszönhető, hogy a Magniflex 100%-ban olasz anyagokat használ, valamint annak, hogy speciálisan képzett technikusok és több mint 180 szakember szaktudását alkalmazza, akik karöltve dolgoznak, megosztva egymással a munkájuk iránti szenvedélyüket, tudásukat és tapasztalatukat.

materie prime di qualità

Toszkána, a varázslatok földje

A Magniflex Toszkánában született, egy természeti kincsekben gazdag régióban, ahol a táj szépsége mindig is inspirálta a művészetet és a művészeket. Ez egyfajta gazdagság, amely pozitív hatással volt a vállalati kultúránkra, mert kétségkívül, a pihenés is művészet. Mert azt biztosra mondhatjuk, azt elérni, hogy a világ kipihenten ébredjen, egyfajta művészet.

paesaggio toscana
Fenntarthatóság sostenibilità ambientale
Egy jobb világban jobban ébredünk

A Magniflex mindig is a környezeti felelősségvállalás jegyében dolgozott, és a vállalat a napelemek használatának köszönhetően csökkentette a CO2-kibocsátását. A környezetvédelem iránti elkötelezettségüket két tanúsítvány is elismeri: az OEKO-TEX ® CLASS I, amely garantálja, hogy a végtermék egyik alkotóelemében sincsenek az emberre vagy a környezetre mérgező vagy káros anyagok, valamint a GOTS, amely igazolja, hogy a felhasznált szövetek 100%-ban természetes anyagokból készülnek.

A Magniflex emellett úgy döntött, hogy beépíti a stratégiájába az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljait, hogy egyértelmű és mérhető környezetfejlesztési stratégiával rendelkezzen a vállalat egészére vonatkozóan.

Vákuum
A vákuumzáras rendszer, a Magniflex forradalma

A vállalat által 1986-ban szabadalmaztatott vákuumcsomagolás egyszerűen forradalmasította a matracok szállítását környezetvédelmi és higiéniai szempontból. A vákuumcsomagolás tökéletesen megőrzi a Magniflex matracok higiéniáját és minőségét. Továbbá a levegő eltávolításnak köszönhetően a térfogatuk 90%-kal csökkent, így a hagyományos módszerrel csomagolt 3 helyett 13 matracot lehet szállítani. Ez azt jelenti, hogy kevesebb a forgalomban lévő teherautó, és ezáltal jelentősen csökken a CO2-kibocsátás.

SPORT
Támogatjuk az egészséges életet
Gianluigi Buffon Martin Castrogiovanni Giorgio Chiellini

A Magniflexnek különleges kapcsolata van a sporttal. A vállalat már az 1980-as években szponzorálta a Giro d’Italia kerékpárversenyt, rávilágítva ezáltal a pihentető alvás és az egészséges életmód közötti szoros kapcsolatra. A mai napig a sport iránti szenvedélye vezérli a vállalatot a jó alváskultúra, mint egyfajta energiaforrás, népszerűsítésében.

Az évek során a Magniflex az olasz nemzeti rögbi csapat számos játékosát támogatta, akik a teljesítmény és a hitelesség kiváló példái. A Magniflex arra kérte fel őket, hogy legyenek a „képviselői” annak a minőségnek, amelyet a vállalat az egyes termékekben átad. 2016-ban pedig e filozófia által vezérelve felkértük Gianluigi Buffont, olasz és nemzetközi sportlegendát, hogy legyen a cég arca. 2017-2018 között az olasz labdarúgó-válogatottal kötöttünk megállapodást, amely együttműködés magába foglalta a Coverciano Szövetségi Műszaki Központ részére matracok és párnák beszállítását.

A sport világának támogatása azonban itt nem ér véget. 2021-ben a Magniflex a Röplabda Nemzetek Ligája nemzeti partnere lett, a versenyt 2018-ban hozták létre a röplabda-válogatott játékosai számára. Ez egy kézzelfogható jele a márka és az egészséges életmód közötti kapcsolatnak, a jó alvás és jó ébredés filozófiája iránti elkötelezettség kinyilvánítása.

Ki más lehetne jobb Giorgio Chiellini, Európa-bajnoknál, hogy folytassa azt a kapcsolatot, amely évek óta összeköti a Magniflexet a sport világával? A legutóbbi európai labdarúgó-versenyt megnyerő olasz válogatott kapitánya, egy toszkán játékos, akinek a személye segít kapcsolódni ahhoz a helyhez, ahonnan elindultunk. A Magniflex és Giorgio Chiellini erős és stabil páros, hiszen mindkettőjüket az egészség iránti elkötelezettség és a kemény munka jellemzi.

A nemzetközi sztárok Magniflex matracon alszanak

A tehetséges sportolók és a Magniflex között egy hosszú évekre visszavezethető kapcsolat van, amely kezdve a kerékpározás világának szponzorálásától a rögbi világán át a legújabb együttműködésekig és az olasz nemzetközi labdarúgó-válogatott szponzorálásáig tart. A pihentető alváshoz hasonlóan a sport is határok nélküli szenvedély Olaszországban és a világ többi részén is.

A Magniflex 20 éves jelenléte Japánban arra késztette a céget, hogy kapcsolódjon az ország legfontosabb sporteseményeihez, így a leghíresebb japán bajnokok jelentős támogatóivá váltunk.

foto storica ciclismo magniflex
foto storica sponsor sport magniflex
foto storica squadra ciclismo magniflex

Üzletek

Találd meg a hozzád legközelebbi Magniflex üzletet
tudj meg többet