+36 70 626 0690 info@myhome.hu belépés Bemutatóterem
K, Sz, Cs, P: 10:00 - 18:00
Szo: 10:00 - 14:00
ENG HU BLOG

Hogyan történik a szállítás és összeszerelés?

A termékek kiszállítását kizárólag Magyarország területén végezzük. A termékek raktárban is átvehetőek, ebben az esetben szállítási költséget természetesen nem számolunk fel. A szállítás módját a vásárlási folyamat 1. lépésében közvetlenül a kosár elhagyása után tudja kiválasztani.

 

Termékek csoportosítása:

Értékesített termékeinket természetüknél fogva három csoportra osztjuk:

  • nagyobb termékek, melyeket országos hálózattal rendelkező bútorszállításra specializálódott partnerünk segítségével szállítunk házhoz. (Ilyen termékek a bútorok, például kanapék, ágyak, asztalok, székek, stb)
  • kisebb termékek, lakberendezési kiegészítők, melyeket futárszolgálattal szállítunk házhoz. (Ilyen termékek a faliórák, festmények stb)
  • ajándékutalványok, melyeket e-mailben, elektronikusan kézbesítünk

A webáruházban történő böngészés során minden termék oldalán megtalálható, hogy bútorszállítóval vagy futárral történik a kiszállítása.

 

Szállítási idő:

Szállítási idő bútorszállítós termékek esetén:

A termékek oldalán megtekinthető a becsült szállítási idő. Bútorszállítós termékek esetében ez több hét általában, ugyanis ezeket a termékeket nem tartjuk raktáron, minden esetben egyedileg kerül megrendelésre a gyártónál legyártásra, a vásárló kifejezett kérése szerinti formában, színben stb.

Szállítási idő futáros termékek esetén:

A termékek oldalán megtekinthető a becsült szállítási idő. Futáros termékek egy részét raktáron tartjuk, vagy a gyártó tart raktárkészletet és nemzetközi futár segítségével 1-2 héten belül hozzánk is beérkezik, ezért ezen termékek szállítási ideje rövidebb a bútorszállítós termékeknél.

Amennyiben a kosárban bútorszállítós és futáros termék is van, úgy a bútorszállítós és futáros szállítások időpontja természetesen eltér.

 

Kiszállítás:

A termék(ek) szállítmányozó cégnek történő átadásáról minden esetben emailes üzenetet küldünk. Üzenetünkben tájékoztatjuk vásárlónkat, hogy a terméket bútorszállító vagy futárpartnerünknek átadtuk.

 

Bútorszállítás:

Budapesti és környéki házhoz szállítás hétköznap 8-18 óra között 2-3 órás intervallumban, melyet a szállító partnerünk előzetesen egyeztet a vevővel telefonon.

Egyéb települések tekintetében 9-18 óra között. A szállítás napját a diszpécser egyezteti a vevővel telefonon. A pontos érkezésről a gépkocsivezető minden esetben egy órával korábban értesíti telefonon a vásárlót.

Bútorszállítók a bútorokat azok végleges helyére szállítják lakáson belül. Emeleti extra szállítási díj nincs.

 

Várható kiszállítás ideje raktárról való kiadás után:

Budapest és környéke: kb 5 munkanapon belül

Egyéb településekre: kb 10 munkanapon belül

 

Futárszolgálat:

sms-ben vagy emailben történő futárértesítés szerint. Általában 1-2 munkanap.

 

Szállítási költség:

A termékek esetén irányítószám függvényében változnak a szállítási árak. (termékoldalon ellenőrizhető a szállítási költség az irányítószám megadásával)

Több termék egyidejű rendelése esetén az első termék szállítási költsége teljes értékkel, minden további termék 70%-os értékkel kerül felszámolásra.

 

Szerelés:

Bútorainkhoz opcionálisan szerelés is választható. Amennyiben a termékhez összeszerelést javaslunk, úgy annak extra díja a termék oldalán megtalálható.

 

Partnereink:

Logisztikai partnerünk: Kor-recht Log – Törökbálint DEPO

Bútorszállítás: 3Takács Kft.

Futárszolgálat: DPD

 

Áruátvétel raktárban:

Kor-recht Log

2045 Törökbálint

Raktárvárosi út 1. (DEPO)

Pontos GPS: 47.444686, 18.931312

Nyitva: Hétfőtől-Péntekig 07-18

Tel: +36704241491;+36703272358