Hogyan történik a szállítás és összeszerelés?

A termékek kiszállítását kizárólag Magyarország területén végezzük. A termékek raktárban is átvehetőek, ebben az esetben szállítási költséget természetesen nem számolunk fel. A szállítás módját a vásárlási folyamat 1. lépésében közvetlenül a kosár elhagyása után tudja kiválasztani.

Termékek csoportosítása:

Értékesített termékeinket természetüknél fogva három csoportra osztjuk:

  • nagyobb termékek, melyeket országos hálózattal rendelkező bútorszállításra specializálódott partnerünk segítségével szállítunk házhoz. (Ilyen termékek a bútorok, például kanapék, ágyak, asztalok, székek, stb)
  • kisebb termékek, lakberendezési kiegészítők, melyeket futárszolgálattal szállítunk házhoz. (Ilyen termékek a faliórák, festmények stb)
  • ajándékutalványok, melyeket e-mailben, elektronikusan kézbesítünk

A webáruházban történő böngészés során minden termék oldalán megtalálható, hogy bútorszállítóval vagy futárral történik a kiszállítása.

Szállítási idő:

Szállítási idő bútorszállítós termékek esetén:

A termékek oldalán megtekinthető a becsült szállítási idő. Bútorszállítós termékek esetében ez több hét általában, ugyanis ezeket a termékeket nem tartjuk raktáron, minden esetben egyedileg kerül megrendelésre, esetenként a gyártónál legyártásra, a vásárló kifejezett kérése szerinti formában, színben stb.

Szállítási idő futáros termékek esetén:

A termékek oldalán megtekinthető a becsült szállítási idő. Futáros termékek egy részét raktáron tartjuk, vagy a gyártó tart raktárkészletet és nemzetközi futár segítségével 1-2 héten belül hozzánk is beérkezik, ezért ezen termékek szállítási ideje rövidebb a bútorszállítós termékeknél.

Amennyiben a kosárban bútorszállítós és futáros termék is van, úgy a bútorszállítós és futáros szállítások időpontja természetesen eltér.

Kiszállítás:

A termék(ek) szállítmányozó cégnek történő átadásáról minden esetben emailes üzenetet küldünk. Üzenetünkben tájékoztatjuk vásárlónkat, hogy a terméket bútorszállító vagy futárpartnerünknek átadtuk.

Bútorszállítás:

Budapesti és környéki házhoz szállítás hétköznap 8-18 óra között 2-3 órás intervallumban, melyet a diszpécser előzetesen egyeztet a vevővel telefonon.

Egyéb települések tekintetében 9-18 óra között. A szállítás napját a diszpécser egyezteti a vevővel telefonon. A pontos érkezésről a gépkocsivezető minden esetben egy órával korábban értesíti telefonon a vásárlót.

Bútorszállítók a bútorokat azok végleges helyére szállítják lakáson belül. Emeleti extra szállítási díj nincs.

Várható kiszállítás ideje raktárról való kiadás után:

- Budapest és környéke: kb 3-5 munkanapon belül

- Egyéb településekre: kb 10 munkanapon belül

Futárszolgálat:

sms-ben vagy emailben történő futárértesítés szerint. Általában 1-2 munkanap.

Szállítási költség:

A különböző termékeknél az irányítószám függvényében változnak a szállítási árak. Termékoldalon ellenőrizhető a szállítási költség az irányítószám megadásával.

Több termék egyidejű rendelése esetén csak egy szállítási költséget kell fizetni. 

Szerelés:

Bútorainkhoz opcionálisan szerelés is választható. Amennyiben a termékhez összeszerelést javaslunk, úgy annak extra díja a termék oldalán megtalálható.

 

Áruátvétel raktárban:

Kor-recht Log Kft - 2045 Törökbálint, Raktárvárosi út 1. (DEPO) Tel.: +36 70 327 2358

Áruátvétel ideje: Hétfőtől-Csütörtökig 7-19 óráig, Péntek 7-18 óráig

 

" style="border:0" width="400">