Bőrkanapék, prémium minőségben, a legújabb design trendek alapján.

Budapest, 2017.05.16


Bőrkanapék, prémium minőségben, a legújabb design trendek alapján.

A bőrkanapé egy értékálló darab, igazi dísze lehet otthonunknak. Előnye, hogy könnyen tisztítható és strapabíró. Igaz a bőrkanapék drágábbak, mint egy szövet ülőgarnitúra, de megéri az árát. A bőrkanapék közül is számtalan bőr típust különböztethetünk meg az alapján, hogy a bőrt hogyan kezelik és festik meg.

Aniline bőrkanapék, igazán delikát anyag, hiszen a bőrt csak átlátszó festékkel kezelik, így megmarad a bőr természetes hatása, ezáltal az apróbb bőrhibák is látszódhatnak, de pont ez adja a bőrkanapé természetességét.  Főbb előnyei, hogy természetes a külső megjelenése és jó a tapintása.

 

 

 

A fél-analin bőr jellemzője szintén az, hogy megmarad a természetes erezett felület. A bőrt enyhén pigmentált réteggel kezelik, festik. Ez a típusú bőrkanapé könnyen szellőzik.

 

A pigmenált bőr a leginkább használatos típus a bőrkanapékon. Ezeket a bőröket először egy festékkel, majd egy fedőréteggel látják el. Ezáltal a bőrkanapé egyöntetű színt kap, nem látszódnak az apróbb hibák és könnyen tisztítható.

 

 

A Nubuk bőrt az anilin bőr csiszolásával állítják elő. Hasított bőrnek is szokták nevezni. A bőrkanapé puha bársonyos tapintású. Prémium kényelmet biztosít, és könnyen szellőzik. Ennek a típusú kanapénak nincs párja, megjelenését tekintve egyedülálló.