Gyerekszoba lakberendezési ötletek

Budapest, 2015.05.15


Gyerekszoba lakberendezési ötletek

Színes, vidám, ötletes gyerekszoba kiegészítők  fiúknak és lányoknak egyaránt. Fedezd fel fiatalos és stílusos dekorációs ötleteinket!

 

Falikép autóFali kép robogóWoodie falióraCitymap puffLivorno szőnyeg

Boys narancs és kék  válogatás: 1. Life47 falikép . myhome 2. Life50 falikép . myhome 3. Woodie óra . myhome 4. Citymap puff . myhome 5. Livorno szőnyeg . myhome.

A gyerekkszoba az egyik legfontosabb része otthonunknak, hiszen itt tölti gyerekünk a legtöbb időt. Itt olvas, tanul, játszik és beszélget barátaival. Fontos tehát, hogy megfelelő, inspiráló környezetet teremtsünk lányunknak, fiunknak, ahol szívesen tartózkodik nap, mint nap. Pár apró vidám kiegészítővel elérjük a kívánt hatást.

Girls színes válogatás: 1. Xclusive falikép . myhome 2. Xclusive falikép . myhome 3. DIY cubic óra . myhome 4. Palermo szőnyeg . myhome.

A gyerekszobában ügyeljünk arra, hogy milyen színeket használunk, hiszen ezek hatással vannak hangulatunkra. A naracssárga egy energizáló szín, mely pozitívan hat gondolkodásunkra, lendületet kapunk tőle. Optimizmust magabiztosságot kölcsönöz, így tanácsos apró kiegészítőkkel bevinni ezt a színt a gyerekszobába. A lila, mivel egy hideg szín, így nyugalmat sugároz, ugyanakkor jó hatással van kreativitásunkra is. A kék szintén egy hideg szín mely ellazít, segít az elalvásban és megtisztítja gondolatainkat. A zöld a természet színe, ezáltal harmóniát teremt lelkünkben, kiegyensúlyozottak leszünk tőle.Ezen színek mindegyikét alkalmazzhatjuk és kombinálhatjuk a gyerekszobába, függetlenül attól, hogy fiú vagy lány szobáról van szó. Természetesen fontos, hogy megtaláljuk a megfelelő egyensúlyt a színek használatában és egyik színt se vigyük túlzásba.