Hogyan válasszunk kanapét otthonunkba?

Budapest, 2016.12.07


Hogyan válasszunk kanapét otthonunkba?

Kanapétrendek, ahol a praktikum és a design találkozik. Legyen, szó minimál vagy klasszikus stílusú kanapéról, megmutatjuk, hogy mit érdemes venned.

 

Kanapéágyak vagy kihúzható kanapék

A kihúzható kanapék terén először is szeretném eloszlatni azt a tévhitet, hogy kompromisszumot kell kötni. Mindenki fél a kihúzható kanapéktól, hiszen a funkcionalitás a design rovására megy sokszor. A kanapéágyak kinyitva nem kényelmesek és csak rövidtávon alkalmasak alvásra. Valójában viszont számtalan olyan kanapéágyat tudok bátran ajánlani, amely összecsukva akár egy csodaszép nappali tökéletes eleme tud lenni, ugyanakkor kihúzva tökéletes kényelmet biztosít és teljes értékű ágynak felel meg, hiszen normális ágy matrac van benne elrejtve.

 

Multifunkcionális-okos high tech kanapék

Manapság az okos telefonok világában nem csoda, hogy létezik már okos kanapé is. Tökéletes választás házimozi szobákba vagy azoknak, akik szeretik a maximális kényelmet és funkcionalitást. Kanapé, mely összeköthető okos telefonunkkal, tabletünkkel, 4 D szimulátorral és hangszórókkal van ellátva és a hideg napokon bekapcsolhatjuk az ülésfűtést.

 

Állítható háttámlás kanapék

A maximális kényelem elérése érdekében számtalan kanapé háttámlája állítható. Válasszuk ki számunkra a legmegfelelőbb dőlésszöget TV nézéshez vagy egy baráti beszélgetéshez. 

 

Állítható lábtartós kanapék-fekvőfotel

Nincs is annál jobb mikor egy fárasztó nap után feltett lábbal nézhetjük a TV-t. Számtalan ötletes megoldás létezik, hogy kanapénkat könnyedén egy mozdulattal fekvőfotellé alakítsuk. Manuális vagy elektromos változatokban szuper gyorsan kihúzhatjuk a lábtartót.

 

Tárolóval-polccal kiegészített kanapék

Kettő az egyben megoldások egy minimál stílusú nappali elengedhetetlen kelléke a praktikum. Polccal vagy tárolóval kiegészített kanapék, ahol kedvenc könyveinket, a TV távirányítót és minden egyebet tudunk tárolni, hogy kéznél legyen. Sokoldalú rejtett tárolók a fejtámla alatt.