Maximális kényelem a hálószobában!

Budapest, 2016.11.03


Maximális kényelem a hálószobában!

A tökéletes luxus a hálószobában egy jó ágy kiválasztásán múlik. Bemutatunk pár sokoldalú kényelmes és egyben praktikus olasz design ágyat. 

 

 

 

# No. 1 Franciaágy

Egyedülálló forgó design franciaágy, mely 360 fokban körbeforog, így könnyedén nézhetsz TV-t vagy nézheted a kilátást az ablakon.

 

# No. 2 franciaágy

A tökéletesen kényelmes, prémium franciaágy. Állítható dőlésszögű háttámla és karfa segítségével kiválaszthatod a számodra legkényelmesebb ülési pozíciót, olvasáshoz, TV nézéshez.

 

# No. 3 franciaágy

A jelenlét érzékelővel felszerelt franciaágy nem csak gyönyörű és hangulatos, hanem nagyon praktikus is, ha éjszaka ki szeretnénk menni, mozgásra felkapcsolódik az ágy alatti hangulatfény.

 

# No. 4 Franciaágy

Easy lift mechanika, más néven felnyitást könnyítéssel ellátott ágyneműtartós franciaágy. Beágyazást könnyítő mechanizmus két mozdulattal: az első könnyű hozzáférést biztosít az ágyneműtartóhoz, a második lépésben pedig automatikusan felemeli a matracot a megfelelő magasságban, ezáltal könnyű hozzáférést biztosítva anélkül, hogy sokat kelljen hajolni.

 

# No. 5 Franciaágy

A franciaágy fejtámlája, praktikus tároló polccal van ellátva. Praktikus és egyben esztétikus megoldás telefon, könyvek vagy minden egyéb tárolására.

 

# No. 6 Franciaágy

Prémium design franciaágy, tökéletesen kényelmes és maximális komfortot biztosít számunkra.  Integrált éjjeliszekrény LED világítással ellátva teszi különlegessé az ágyat és egyben praktikussá.