Trendi pink lakberendezési kiegészítők

Budapest, 2015.09.06


Trendi pink lakberendezési kiegészítők

Lásd Te is rózsaszínben a világot, a merész, csajos, pink, design kiegészítőinkkel!

Sokan, ha meghallják a pink színt, cukorkára vagy kislányos szobára asszociálnak, de valójában a pink szín különböző árnyalataival igazi modern vagy éppen klasszikus hangulatot kölcsönözhetünk otthonunknak. Csodálatos színfoltjai lehetnek lakásunknak, használjuk bátran falra vagy válasszunk pink kiegészítőket úgy, mint egy szép shaggy pink szőnyeget vagy vázát, akár egy pink faliórát. Ügyeljünk viszont arra, hogy csak mértékletesen használjuk ezeket a színeket, hiszen a pink egy meglehetősen energizáló szín, így csak egy-egy falszakaszt fessünk pinkre, illetve ne vigyük túlzásba a pink kiegészítők használatát sem.

pink díszpárnacacoon függőszéktravel falióraPink váza

Pink lakberendezési kiegészítő válogatás: 1. Pink díszpárna - myhome  2. Fukszia Cacoon függőszék - myhome  3. Travel falióra - myhome  4. Pink váza - myhome

A pink színt számtalan színnel kombinálhatjuk, úgy mint fekete, fehér, csokoládébarna, arany, ezüst, szürke vagy menta. Feketével vagy barnával kombinálva igazi glamour hatást tudunk elérni. A fehér, illetve pasztellesebb színekkel pedig vidám, játékos, könnyed enteriőrt hozhatunk létre. A pink egy igazi csajos szín, de nem csak nőcis lakásokban alkalmazható, szürkével és ezüsttel variálva egy legénylakásban is nagyon ütős lehet.